Menyang kontèn

ngari

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ngari


ngoko
Krama ngari
Ngoko ngari
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

njarag kari;;
Kacocogna karo kari.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ngari, makna ngari, definisi ngari, tegese ngari, tegesipun ngari

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.