ngglundhung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ngglundhung
Lingga: (glundhung)

  1. nggluntung, ngglindhing gumulung;
  2. sumèlèh ora kopèn;
  3. ent asrah pati urip, masrahake awake;








Kata kunci/keywords: arti ngglundhung, makna ngglundhung, definisi ngglundhung, tegese ngglundhung, tegesipun ngglundhung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.