ngguyu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

ngguyu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ngguyu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gumujêng

krama
Krama ngguyu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

nglahirake rasa bungah (sênêng) sarana swara ing cangkêm;








Kata kunci/keywords: arti ngguyu, makna ngguyu, definisi ngguyu, tegese ngguyu, tegesipun ngguyu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.