ngilani dhadha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngilani dhadha Aksara Jawa: ꦔꦶ (ngi) (la)ꦤꦶ (ni) (dha) (dha)
Lingga: (dhadha)

  1. pc ngina marang liyan;









Kata kunci/keywords: arti ngilani dhadha, makna ngilani dhadha, definisi ngilani dhadha, tegese ngilani dhadha, tegesipun ngilani dhadha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.