ngising

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngising


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ngising
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bobotan ki ngêtokake sêsukêr;;

Kacocogna karo ising.








Kata kunci/keywords: arti ngising, makna ngising, definisi ngising, tegese ngising, tegesipun ngising
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.