ngomèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngomèl


  1. ks gunêman tanpa têgês;;
Kacocogna karo omèl.








Kata kunci/keywords: arti ngomèl, makna ngomèl, definisi ngomèl, tegese ngomèl, tegesipun ngomèl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.