ngrusak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngrusak


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ngrusak
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

mbubrah, agawe rusak;;

Kacocogna karo rusak.







Kata kunci/keywords: arti ngrusak, makna ngrusak, definisi ngrusak, tegese ngrusak, tegesipun ngrusak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.