niji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

niji


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko niji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

siji-sijine siji;;

Kacocogna karo siji.








Kata kunci/keywords: arti niji, makna niji, definisi niji, tegese niji, tegesipun nijiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org