njêngking

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njêngking
Lingga: (jêngking)
krama/ngoko

  1. mêngkurêb bokonge dijongakake;
  2. ks têturon ora tumandang ing gawe;
  3. ks mati.








Kata kunci/keywords: arti njêngking, makna njêngking, definisi njêngking, tegese njêngking, tegesipun njêngking
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org