njarangi pitik

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

njarangi pitik Aksara Jawa: ꦚ꧀ (ny) (ja) (ra) (ng)ꦔꦶ (ngi) (_)ꦥꦶ (pi)ꦠꦶ (ti)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (jarang)

  1. medangi pitik arêp dibubuti wulune.








Kata kunci/keywords: arti njarangi pitik, makna njarangi pitik, definisi njarangi pitik, tegese njarangi pitik, tegesipun njarangi pitik

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.