njudhag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

njudhag
Lingga: (judhag)

  1. njungupake ing jurang;
  2. ent sênêng agawe piala utawa karusakaning liyan.








Kata kunci/keywords: arti njudhag, makna njudhag, definisi njudhag, tegese njudhag, tegesipun njudhag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.