nom

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

nom

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko nom
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

timur ki

  1. didadèkake nom;
  2. durung mangsa, durung matêng;
  3. rada sêmu putih tmr. warna;
  4. ak mayat bangêt (tmr. payon);
  5. sadurunge tanggal 15 (tmr. sasi, rêmbulan);








Kata kunci/keywords: arti nom, makna nom, definisi nom, tegese nom, tegesipun nom
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org