nora

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nora


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko nora
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak ora.








Kata kunci/keywords: arti nora, makna nora, definisi nora, tegese nora, tegesipun nora
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org