nusu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nusu Aksara Jawa: ꦤꦸ (nu)ꦱꦸ (su)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko nusu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

nêsêp

krama
Krama nusu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ngombe banyu susu (ing susu);








Kata kunci/keywords: arti nusu, makna nusu, definisi nusu, tegese nusu, tegesipun nusu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org