nyakrawati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

nyakrawati Aksara Jawa: (nya)ꦏꦿ (kra) (wa)ꦠꦶ (ti)
Lingga: (cakrawarti)

  1. ngêrèh jagad, ngratoni.








Kata kunci/keywords: arti nyakrawati, makna nyakrawati, definisi nyakrawati, tegese nyakrawati, tegesipun nyakrawati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org