ora ana landhane

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ora ana landhane Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (o) (ra) (_) (a) (na) (_) (la)ꦤ꧀ (n) (dha)ꦤꦺ (ne)
Lingga: (landha)

  1. ent ora ana tabête;








Kata kunci/keywords: arti ora ana landhane, makna ora ana landhane, definisi ora ana landhane, tegese ora ana landhane, tegesipun ora ana landhane
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.