pêpaès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pêpaès
Lingga: (paès)
krama/ngoko ak

  1. rêrênggan;
  2. rêrênggan gambaran ing bathuk (tmr. pangantèn lsp);
  3. macak (rambut utawa rai);
  4. ent samudana;








Kata kunci/keywords: arti pêpaès, makna pêpaès, definisi pêpaès, tegese pêpaès, tegesipun pêpaès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.