padhang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

padhang

basa Jawa[besut]

padhang

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko padhang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

padhang wulan

krama
Krama padhang
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pinuju rêmbulan nêrangi alam;








Kata kunci/keywords: arti padhang, makna padhang, definisi padhang, tegese padhang, tegesipun padhang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.