padon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

padon
Lingga: (padu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko padon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pabênan

krama
Krama padon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (utawa padon
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko padon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pabênan

krama
Krama padon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) êngg ak: gunêman, rêmbugan;

  1. (utawa pêpadon) udur-uduran, tukaran








Kata kunci/keywords: arti padon, makna padon, definisi padon, tegese padon, tegesipun padonBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org