pakon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

pakon

basa Jawa[besut]

pakon

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pakon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhawuh ki pituduh supaya nindakake;;

Kacocogna karo akon, kon.








Kata kunci/keywords: arti pakon, makna pakon, definisi pakon, tegese pakon, tegesipun pakon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org