pamaling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pamaling

basa Jawa[besut]

pamaling

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pamaling
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak prakara colong-jupuk.








Kata kunci/keywords: arti pamaling, makna pamaling, definisi pamaling, tegese pamaling, tegesipun pamaling
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org