pandhadha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

pandhadha Aksara Jawa: (pa)ꦤ꧀ (n) (dha) (dha)
Lingga: (dhadha)

  1. krama/ngoko anak kang katêlu. (adhine panggulu).








Kata kunci/keywords: arti pandhadha, makna pandhadha, definisi pandhadha, tegese pandhadha, tegesipun pandhadha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.