panganggo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

panganggo

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko panganggo
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pangagêm ki

  1. cara (patrap lsp) ing nganggo utawa migunakake;
  2. sandhangan (êngg uga rêrêngganing badan)
Kacocogna karo
  • anggo, ênggo.








Kata kunci/keywords: arti panganggo, makna panganggo, definisi panganggo, tegese panganggo, tegesipun panganggo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org