pangrasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

pangrasa

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pangrasa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. rasa rumasa ênggone ngrasakake;
  2. pangira, panêmu mungguh ing
Kacocogna karo
  • rasa.








Kata kunci/keywords: arti pangrasa, makna pangrasa, definisi pangrasa, tegese pangrasa, tegesipun pangrasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.