pangudarasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pangudarasa

basa Jawa[besut]

pangudarasa

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pangudarasa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(Kw) gagasan, pangrasaning ati.








Kata kunci/keywords: arti pangudarasa, makna pangudarasa, definisi pangudarasa, tegese pangudarasa, tegesipun pangudarasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org