pantat

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pantat

basa Jawa[besut]

pantat

  1. êngg ks jubur.







Kata kunci/keywords: arti pantat, makna pantat, definisi pantat, tegese pantat, tegesipun pantat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.