parandene

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

parandene

basa Jawa[besut]

parandene

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko parandene
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak ewadene mêksa, suprandene.








Kata kunci/keywords: arti parandene, makna parandene, definisi parandene, tegese parandene, tegesipun parandene
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.