pari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

pari

basa Jawa[besut]

pari

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pari
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning têtuwuhan kang wohe ditutu dadi bêras;








Kata kunci/keywords: arti pari, makna pari, definisi pari, tegese pari, tegesipun pariBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org