Menyang kontèn

pari

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Tembung aran

pari

pari (ꦥꦫꦶ)

ngoko
Krama pantun
Ngoko pari
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. araning tetuwuhan kang wohé ditutu dadi beras;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pari, makna pari, definisi pari, tegese pari, tegesipun pari

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.