pari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pari

basa Jawa[besut]

pari

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pari
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning têtuwuhan kang wohe ditutu dadi bêras;








Kata kunci/keywords: arti pari, makna pari, definisi pari, tegese pari, tegesipun pari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.