pasaran

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

pasaran
Lingga: (pasar)

  1. dina kang kèhe ana lima (Lêgi, Paing, Pon, Wage, Kliwon);
  2. mangsa (dina) ing pasar mbênêri rame;
  3. dolanan dol tinuku.







Kata kunci/keywords: arti pasaran, makna pasaran, definisi pasaran, tegese pasaran, tegesipun pasaran

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.