pat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pat

basa Jawa[besut]

pat

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pat
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

awan

krama
Krama pat
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

4;;

Kacocogna karo papat, patang.








Kata kunci/keywords: arti pat, makna pat, definisi pat, tegese pat, tegesipun pat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org