patukon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

patukon

basa Jawa[besut]

patukon

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko patukon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak tukon., panuku;;

Kacocogna karo tuku.








Kata kunci/keywords: arti patukon, makna patukon, definisi patukon, tegese patukon, tegesipun patukon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org