pelut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pelut

basa Jawa[besut]

pelut

  1. ora pelut êngg ks ora bisa.








Kata kunci/keywords: arti pelut, makna pelut, definisi pelut, tegese pelut, tegesipun pelut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.