Menyang kontèn

pikir

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

pikir

ngoko
Krama pikir
Ngoko pikir
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pamanah(-an)

krama
Krama pikir
Ngoko pikir
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panggalih(-an) ki

  1. gagasan;
  2. kakuwatan batin dianggo nglelimbang, nggothak-nggathukaké pangreti;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pikir, makna pikir, definisi pikir, tegese pikir, tegesipun pikir

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.