pikir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

pikir
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pikir
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pamanah(-an)

krama
Krama pikir
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panggalih(-an) ki

  1. gagasan;
  2. kakuwatan batin dianggo nglêlimbang, nggothak-nggathukake pangrêti;







Kata kunci/keywords: arti pikir, makna pikir, definisi pikir, tegese pikir, tegesipun pikir

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.