pin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pin

basa Jawa[besut]

pin

  1. krama/ngoko lêt wirama panuthuking gamêlan.








Kata kunci/keywords: arti pin, makna pin, definisi pin, tegese pin, tegesipun pin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.