Menyang kontèn

pin

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

pin ꦥꦶ (pi)ꦤ꧀ (n)

  1. krama/ngoko let wirama panuthuking gamelan.







Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

pin /ꦥꦶꦤ꧀/

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti pin, makna pin, definisi pin, tegese pin, tegesipun pin