pin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

pin

basa Jawa[besut]

pin

  1. krama/ngoko lêt wirama panuthuking gamêlan.








Kata kunci/keywords: arti pin, makna pin, definisi pin, tegese pin, tegesipun pin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org