pirang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pirang

basa Jawa[besut]

pirang

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pirang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pira dianggo ing sangarêping têmbung aran)







Kata kunci/keywords: arti pirang, makna pirang, definisi pirang, tegese pirang, tegesipun pirang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.