pisahan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

pisahan
Lingga: (pisah)

  1. dipilah supaya ora gandhèng (-kumpul, -sambung);
  2. pêgatan
Kacocogna karo
  • misah.







Kata kunci/keywords: arti pisahan, makna pisahan, definisi pisahan, tegese pisahan, tegesipun pisahan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.