Menyang kontèn

porok

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

porok krama/ngoko

  1. garpu;
  2. (porok pit) pc wesi kang njapit rodha ngarep (terusané setang);
  3. êngg ks tangan.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti porok, makna porok, definisi porok, tegese porok, tegesipun porok

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.