prada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

prada

basa Jawa[besut]

prada

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko prada
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bubukan êmas (slaka) dianggo nyungging wayang lsp;








Kata kunci/keywords: arti prada, makna prada, definisi prada, tegese prada, tegesipun prada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org