prasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

prasa

basa Jawa[besut]

prasa

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko prasa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êngg pc pangrasa.








Kata kunci/keywords: arti prasa, makna prasa, definisi prasa, tegese prasa, tegesipun prasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.