priyayi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

priyayi

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko priyayi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wong kang ngrênggêp pangkat (ing kraton);
  2. wong kang isih darahing ratu;
  3. ak sêsêbutane saliring para gêdhe (utawa ratu).








Kata kunci/keywords: arti priyayi, makna priyayi, definisi priyayi, tegese priyayi, tegesipun priyayiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org