priyayi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

priyayi

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko priyayi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wong kang ngrênggêp pangkat (ing kraton);
  2. wong kang isih darahing ratu;
  3. ak sêsêbutane saliring para gêdhe (utawa ratu).








Kata kunci/keywords: arti priyayi, makna priyayi, definisi priyayi, tegese priyayi, tegesipun priyayiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=priyayi&oldid=45572"