priyayi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

priyayi

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko priyayi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wong kang ngrênggêp pangkat (ing kraton);
  2. wong kang isih darahing ratu;
  3. ak sêsêbutane saliring para gêdhe (utawa ratu).








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=priyayi&oldid=45572"