purut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

purut krama/ngoko

  1. (jêruk purut) araning jêruk kulite pating pruntus;
  2. (asu purut) ks asu gudhigên.








Kata kunci/keywords: arti purut, makna purut, definisi purut, tegese purut, tegesipun purutBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org