Menyang kontèn

rada

Saka Wikisastra, bausastra mardika

rada

basa Jawa[besut]

rada

ngoko
Krama rada
Ngoko rada
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sathithik-sathithik kadunungan sipat sing kasebut ing tembung candhaké, upama
rada gedhé, rada umuk;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti rada, makna rada, definisi rada, tegese rada, tegesipun rada

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.