rada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

rada

basa Jawa[besut]

rada

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko rada
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sathithik-sathithik kadunungan sipat sing kasêbut ing têmbung candhake, upama rada gêdhe, rada umuk;








Kata kunci/keywords: arti rada, makna rada, definisi rada, tegese rada, tegesipun rada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.