raina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

raina

basa Jawa[besut]

raina

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko raina
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wayah awan;;

Kacocogna karo rina.








Kata kunci/keywords: arti raina, makna raina, definisi raina, tegese raina, tegesipun raina
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org