recon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

recon

basa Jawa[besut]

recon

  1. ks rucah.








Kata kunci/keywords: arti recon, makna recon, definisi recon, tegese recon, tegesipun reconBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org