ro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ro

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

linggane têmbung loro;;

Kacocogna karo loro, rong.








Kata kunci/keywords: arti ro, makna ro, definisi ro, tegese ro, tegesipun roBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ro&oldid=101871"