ro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ro

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

linggane têmbung loro;;

Kacocogna karo loro, rong.








Kata kunci/keywords: arti ro, makna ro, definisi ro, tegese ro, tegesipun roBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org