rolas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rolas

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko rolas
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

12.








Kata kunci/keywords: arti rolas, makna rolas, definisi rolas, tegese rolas, tegesipun rolas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org