rumanti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

rumanti

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko rumanti
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wis miranti, wis sêdhiya;
  2. tata-tata, sumadhiya.








Kata kunci/keywords: arti rumanti, makna rumanti, definisi rumanti, tegese rumanti, tegesipun rumanti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org