sêtri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sêtri Aksara Jawa: ꦱꦼ ()ꦠꦿꦶ (tri)

krama
Krama sêtri
Ngoko wadon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. êngg wadon
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti sêtri, makna sêtri, definisi sêtri, tegese sêtri, tegesipun sêtri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org