saduluran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saduluran
Lingga: (sadulur)

  1. sanak (tunggal sing nurunake);
  2. sanakan, mêmitran.








Kata kunci/keywords: arti saduluran, makna saduluran, definisi saduluran, tegese saduluran, tegesipun saduluran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org