said

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

said Aksara Jawa: (sa)ꦲꦶ (i)ꦢ꧀ (d) krama/ngoko

  1. êngg bangsaning tenggok gêdhe
Kacocogna karo
  • said, sait.








Kata kunci/keywords: arti said, makna said, definisi said, tegese said, tegesipun said
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org