Menyang kontèn

said

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

said Aksara Jawa: (sa)ꦲꦶ (i)ꦢ꧀ (d) krama/ngoko

  1. êngg bangsaning ténggok gedhé


Kacocogna karo

  • said, sait.







Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

said /ꦱꦺꦶꦠ꧀/


Kacocogna karo

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti said, makna said, definisi said, tegese said, tegesipun said